La característica principal dels nostres sòls, que tenen una antiguitat de 40.000 anys, es la quantitat de materia orgànica que conté per naturalesa.

Es coneixia, que a la zona de Son Fe, el sòl era molt ric, i antigament es realitzava agricultura sense cap tipus de suport hídric. Quan vam decidir plantar vinya, vam veure que es tractava d’un sòl molt ric, per lo que havíem de incrementar la densitat de plantació, a diferència de la densitat mes baixa de plantació que hi havia al resta de l’illa de Mallorca, per lo que vam decidir plantar 5000 plantes per hectàrea de superfície, quant a la resta de l’illa sol esser de unes 3500 aproximadament, en funció de la zona on es troben.

Les nostres vinyes no tenen cap tipus de suport hídric ni de rec, per lo que el nostre objectiu apart de transmetre un paisatge concret, es que es reflexi a n’aquest cada particularitat de cada anyada a cada un dels nostres vins.

8

Mil botelles

3

Hectàries

4

Vins


Vins exclusius


L’INSOMNI

 

Un vi de finca elaborat amb les varietats autòctones Giró ros 50% i Malvasia 50%. Fermentat dins acer inoxidable entre 14 i 16ºC de temperatura. Posterior criança amb lies dins depòsit d’acer inoxidable durant 4 mesos.

Regió
Mallorca, Alcúdia
Hectàries
1,4
Empolles
4.000
Vi l'insomni

TRABUCAT

 

Es tracta d’un vi de vinya vella. Una vinya plantada l’any 1989 que va ser abandonada 5 anys després d’haverse sembrat, i fou recuperada l’any 2015.
Es reempeltà de Escursach i Syrah.

Es vinifica dins botes de roure francès obertes.

Fermentació alcohòlica per davall 24 ºC, i fermentació malolàctica espontània dins botes noves de roure francès.

Regió
Mallorca, Alcúdia
Hectàries
0,15
Hectàries
350
vi Trabucat

CUROLLA

Un vi de finca elaborat amb un 80% de Gargollassa (varietat autòctona) i 20% de Syrah. Es vinifica dins depòsits d’acer inoxidable per davall de 24ºC, i fermentació malolàctica espontània dins botes de roure francès de primer i segon any.

Regió
Mallorca, Alcúdia
Hectàries
0,7
Empolles
1600
Vi Curolla

SELVÀTIC

Un vi de finca elaborat amb Syrah 50% i Monastrell 50%. Es vinifica dins depòsits d’acer inoxidable per davall de 24ºC, fermentació malolàctica espontània dins botes de roure francès de segon i tercer any.

Regió
Mallorca, Alcúdia
Empolles
2000
Hectàries
1,2